Vi bryr oss om många projekt!

Ulriksbergskyrkan är med och stöttar missionsprojekt i många länder, även några i Sverige. Vi arbetar med projekt som fokuserar på både evangeliskt och socialt arbete. En stor del av underhållet till de sociala projekten kommer från Erikshjälpens secondhandbutik i Växjö, men naturligtvis också från våra egna insamlade medel. I menyn kan du läsa om de projekt vi har.

 

Vill du jobba som volontär?

Vissa av våra missionsprojekt tar gärna emot volontärer i olika former. Det behövs insatser i allt från att leda lovsång och evangelisera till att arbeta praktiskt, exempelvis som snickare, murare och elektriker. Det kan också behövas socialarbetare som bland annat jobbar med barn. Vill du ha mer information kan du läsa här om våra projekt eller ta kontakt med någon i missionsrådet. Om du är medlem i Ulriksbergskyrkan kan du eventuellt få ett litet ekonomiskt bidrag när du åker till något av våra projekt.

Ungdomsstipendium

Du som vill ut och testa på mission har möjlighet att söka missionsstipendium för ungdomar. För att ansöka behöver du vara medlem i Ulriksbergskyrkan och vara i åldern 19-30 år. Skriv ett brev till missionsrådet med följande information:

  • ålder
  • plats
  • organisation
  • hur länge du vill vara iväg
  • vilka uppgifter du kommer ha

Du kan maila din ansökan till mission@ulriksbergskyrkan.se så hör vi i missionsrådet av oss så snart vi kan. Du kan också kontakta oss om du har frågor och funderingar runt olika projekt!