Välkommen att vara med i vår Vardagskyrka!

I vår vardagskyrka får du lära känna andra i församlingen i ett mindre sammanhang, i en grupp på ett tiotal personer. Tillsammans får vi möjlighet att växa som människor och kristna och hjälpa varandra i processen att bli mer lika Jesus. Vår vision är att du i den lilla gruppen ska få möjlighet att på ett personligt sätt dela livet mitt där du står just nu och bli uppmuntrad och utmanad av de andra i gruppen att leva ut din tro i vardagen, i ord och handling. Vardagskyrka är en plats för gemenskap och omsorg om hela människan – ande, kropp och själ.

Vill du veta mer om Vardagskyrka och vara med i en grupp?

Kontakta gärna Lisa Edlund som är ansvarig för vår Vardagskyrka: lisa.edlund@ulriksbergskyrkan.se eller anmäl dig via länken nedan så tar vi kontakt!

Anmäl dig här!

Här kan du anmäla dig till vår Vardagskyrka
När du anmäler dig godkänner du att du tagit del av Ulriksbergskyrkans personuppgiftspolicy