Unga vuxna/Student

Vi vill vara en församling där du som är ung vuxen/student får tillhöra en härlig gemenskap och får växa i din relation med Jesus. Nedan hittar du olika samlingar som är särskilt riktade till dig som är ung vuxen. 

Kontakt

Välkommen att höra av dig till vår pastor Joel Oredsson för mer info.

Följ oss på Instagram 

Bibel & Brunch

Hit välkomnas du som är ung vuxen/student som gillar go gemenskap och en fabulöst dukad brunchbuffé följt av relevant undervisning utifrån bibeln, med utrymme för samtal, frågor och reflektion. Huvudfokus är att fördjupa relationen med Gud genom undervisning om frågor som är aktuella i dagens samhälle, förankrat i Bibeln.

Vårt mål är att du som kommer till bibel & brunch ska träffa och lära känna andra kristna studenter och unga vuxna, där vi kan uppmuntra och utmana varandra i den kristna tron.

Följ oss på Instagram för mer info!

 

Vardagskyrka (hemgrupp)

I Ulriksbergskyrkan har vi något som vi kallar för ”Vardagskyrka”, där man träffas i mindre grupper mitt i veckan och ofta är man hemma hos någon. Läs mer om vad vardagskyrka innebär och hur du kan komma med i en grupp!

 

Universitetskyrkan

Varje Torsdag finns våran pastor Linda Rea på universitetet. Ifall du vill samtala eller är intresserad av vad de gör hör av dig till henne. 

Bibelskola

Ny bibelskola kommer till sommaren/hösten. För mer info, hör av dig till vår pastor Joel Oredsson