Om oss

Ulriksbergskyrkan är en församling för alla människor. Vi vill vara efterföljare till Jesus och genom våra liv förmedla tro, hopp och kärlek till alla de vi möter. Vi vill erbjuda en varm och välkomnande atmosfär där alla ska känna sig sedda oavsett vem man är. Alla är välkomna att vara med i den härliga gemenskapen som finns i vår församling.  

Vår kyrka startades 1990 men rötterna sträcker sig dock längre bakåt i tiden, till dåvarande Saronförsamlingen och Filadelfiaförsamlingen. Under slutet av 1980-talet beslöt sig de båda kyrkorna att bilda en ny gemensam församling som blev Ulriksbergskyrkan. Församlingen består idag av över 700 medlemmar i olika åldrar, med olika bakgrund och många olika nationaliteter. Vi är del av Pingströrelsen och även Evangeliska Frikyrkan.  

Om du har frågor och funderingar eller vill ha personligt samtal får du gärna kontakta oss. Du kan även följa oss på våra sociala medier.

Vår vision

 

MED JESUS, FÖR VÄXJÖ OCH VÄRLDEN

 

I centrum av vår församling står Jesus. Vi vill vara hans goda händer och fötter i vår tid och stad. Gud älskar hela världen, säger Bibeln. Därför är vi För, inte Emot. Var vi än finns, här hemma eller långt borta.

 

Vi vill…

 

  1. det bästa för alla människor.
  2. att vara en kyrka för alla människor alla dagar.
  3. att alla människor får en rimlig chans att ta emot Jesus.
  4. ha öppna hjärtan för behövande.
  5. söka äkta relationer och sanna gudsmöten