Gudstjänst söndagar klockan 10

Varje söndag firar vi gudstjänst! Gudstjänsten är öppen för dig som är nyfiken på kristen tro och längtar efter att få veta mer om vem Gud är, men också för dig som redan har en personlig tro på honom. I våra gudstjänster vill vi presentera vem Jesus är och inbjuda till livsförvandlande möten med honom, utifrån dina behov och din längtan. Vi tror att dessa möten gör oss hela som människor till ande, kropp och själ, samtidigt som de utrustar oss för ett liv tillsammans med Gud i vardagen.

Vem du än är vill vi önska dig välkommen att vara med och ta del av undervisning, sång/musik och gemenskap över generationsgränserna. Vi är flera olika nationaliteter som samlas och gudstjänsten tolkas till engelska, spanska och farsi. Gudstjänsten börjar för samtliga inne i kyrksalen, barnen fortsätter sedan till DELUXE – söndagsskola och bibelklubb. Efter gudstjänsten träffas vi alla runt fikaborden för fortsatt gemenskap.

På grund av rådande omständigheter i Corontider har vi inte möjlighet att samlas till gudstjänst utan har istället en digital gudstjänst på söndag kl. 10 – mer information finns här

Gudstjänst i Alvesta

Från och med juni 2018 så är Pingstkyrkan i Alvesta en del av Ulriksbergskyrkan i Växjö. Ibland firar vi gudstjänst i Alvesta – se kalendern

Välkommen till våra gudstjänster!