Välkommen till gemenskapshelg på Gullbranna

Varmt välkommen med på gemenskapshelg den 16-18 september på Gullbrannagården! Vi startar med kvällsmat kl. 19:00 på fredagen och avslutar med lunch på söndagen.

Det blir en helg med gemenskap, god mat, aktiviteter, intressanta talare och möten med Gud. Förra året samlades vi omkring en förnyad vision för Ulriksbergskyrkan: Med Jesus. För Växjö. Och världen. I år tänker vi fokusera HUR det ska gå till. Vi vill lyfta det personliga engagemanget i visionen. Att dela vår berättelse och våra liv tror vi kan bli livsförvandlande för någon i vår närhet. På samma sätt som andras berättelser och omsorg hjälper oss i vårt sökande efter livets djupaste mening.

Det kommer självklart finnas parallella aktiviteter och samlingar för barn och för ungdom, det kommer finnas något för ALLA.

Vi vill att alla ska ha möjlighet och råd att följa med. Kostnaden för helgen är 300 kr per person, barn under 7 år ingen kostnad. En familj betalar max 1200 kr. Avgiften betalas i samband med anmälan. Ange ”Gullbranna” och ditt namn i samband med betalning. Betala via bankgiro 802-8979 eller Swish: 123-1800119
I samband med söndagens avslutningsgudstjänst kommer vi ge möjlighet att hjälpas åt med den verkliga kostnaden. Några kan betala mer, några mindre, precis som det var i den första församlingen för 2000 år sedan.

Det finns många sängplatser, men önskar du bo i egen husvagn/husbil finns det gott om utrymme för det också. Ange då detta i din anmälan under ”övrigt”.

Sista anmälningsdagen är 28 augusti

Häng med! Detta vill du inte missa!