Välkommen till gemenskapshelg på Gullbranna

Varmt välkommen med på gemenskapshelg den 8-10 september på Gullbrannagården!

Församling handlar om relationer, med varandra och med Gud. Dessa helger har varit bra tillfälle för bägge. Vi har kommit närmre Gud och närmre varandra. Därför vill vi av hela vårt hjärta uppmuntra dig och dina vänner att följe med till Gullbrannagården i september.

Förutom samlingar och gudstjänst kommer vi ha aktiviteter, äta gott och umgås. I år har vi bjudit in två gästtalare, Andreas Frankner och Albin Karlsson. Givetvis har vi parallellt program för barn och ungdomar.

Start fredag 8 sept med kvällsmat kl. 19:00 och avslutning med lunch på söndagen.

Den här helgen är för alla, unga och gamla, medlemmar och vänner. Vi vill att alla ska ha råd att följa med. Anmälningsavgiften som betalas i samband med anmälan är 300 kr per person från 4 år och uppåt (barn under 4 år ingen kostnad). En familj betalar max 1200 kr. Anmälningsavgiften betalas in i samband med anmälan. Antingen via
Bankgiro: 802-8979  eller
Swish: 123-1800119 
Märk din betalning med ditt namn och Gullbranna.

I samband med lördagskvällen kommer vi ge möjlighet för alla att hjälpas åt med den verkliga kostnaden. Några kan betala mer, några mindre, precis som det var i den första församlingen för 2000 år sedan.

Det finns många sängplatser på gården men om du önskar ta med husvagn/husbil/tält finns det gott om utrymme för det också.

Önskar du bo på hotell har Gullbrannagården förmånligt pris på två hotell i Halmstad. Good Morning kostar 890 kr enkelrum, 990 kr dubbelrum, Profil Hotell kostar 950kr enkelrum, 1050kr dubbelrum. Ange då Gullbranna vid din bokning.