Ung & student

Vår förhoppning är att du som är ung ska trivas i vår gemenskap och samlingar. Välkommen att höra av dig till vår ungdomsledare Linda Rea för mer info om program och vår ungdomsverksamhet, The House.

The House

Några fredagar i månaden är det The House i Ulriksbergskyrkan. The House är en härlig kväll med aktivitet, gemenskap och undervisning om Jesus och bibeln.

Vårt mål är att du som kommer till The House ska känna dig sedd, älskad och inkluderad. Att du ska på ett fräscht och relevant sätt få höra om de goda nyheterna om Jesus och utmanas och att gå ut och sprida en positiv atmosfär bland familj och vänner.

För dig som är 13-20 år
Fredagar kl. 19-

Häng med och se vad som händer på Instagram!

Celebration

En fredag i månaden har vi en riktig festkväll under namnet Celebration i Ulriksbergskyrkan. Folk från olika ställen i och utanför Växjö samlas för att tillbe, lovsjunga, lyssna till undervisning och umgås under denna kväll. Du vill bara inte missa dessa tillfällen – Välkommen!

Vårt mål är att du som kommer till Celebration ska känna dig stärkt och uppmuntrad i din tro och relation med Jesus. Att du har fått möjlighet att träffa och lära känna människor från andra städer och kyrkor.

Datum: Pga av restriktioner för Covid-19 har vi inte möjligt att genomföra Celebration denna termin.

KRIK

KRIK står för kristen idrottskontakt och vi träffas varannan söndag jämna veckor kl, 19-21 på Elin Wägnerskolan för att idrotta. Vårt mål är att KRIK ska få vara en mötesplats där vi kan få sporta och umgås med andra även om vi inte delar samma religion, kan samma språk eller kommer från samma land. Vi vill se mångfald! För mer info om träffar, tider och andra KRIK event –  följ oss på Instagram

Konfirmation

Konfirmationen i Ulriksbergskyrkan är öppen för alla som börjar 8:an till hösten och i år har vi två olika inriktningar: IRL (In Real Life) och klättring. Du behöver inte ha haft någon kontakt med kyrkan förut för att gå vår konfirmation och du behöver inte veta vad du tror på eller kalla dig kristen. Här får du chansen att ta reda på vad kristen tro innebär tillsammans med jämnåriga och ledare. I vår konfirmation krävs det inte ett dop för att genomföra året. För mer information – läs här

 

Unga vuxna

Vi finns på Instagram – följ oss gärna där!

 

Bibel & Brunch

Hit välkomnas du som är ung vuxen/student som gillar go gemenskap och en fabulöst dukad brunchbuffé följt av relevant undervisning utifrån bibeln, med utrymme för samtal, frågor och reflektion. Huvudfokus är att fördjupa relationen med Gud genom undervisning om frågor som är aktuella i dagens samhälle, förankrat i Bibeln.

Vårt mål är att du som kommer till bibel & brunch ska träffa och lära känna andra kristna studenter och unga vuxna, där vi kan uppmuntra och utmana varandra i den kristna tron.

Datum för hösten: 19/9, 24/10 och 21/11 Följ oss på Instagram för mer info!

 

Vardagskyrka (hemgrupp)

I Ulriksbergskyrkan har vi något som vi kallar för ”Vardagskyrka”, där man träffas i mindre grupper mitt i veckan och ofta är man hemma hos någon. Läs mer om vad vardagskyrka innebär och hur du kan komma med i en grupp!