The House kommer fortsätta att träffas även under sommaren!

Sommaren närmar sig och restriktionerna försvinner bort en efter en. Värme, sol och sommarlov tar istället plats! Vi vill undvika det vanliga sommaravbrottet och ge ungdomarna möjlighet att träffas även under sommaren. Att vara en mötesplats för dem som känner sig ensamma är också en viktig anledning. Vi vill dessutom integrera vardagskyrkans tanke bland våra ungdomar.

Veckorna 24 till 30 kommer vi träffas en gång i veckan under olika dagar, tider och platser. Därför är det viktigare än nånsin att ha koll på våra sociala medier, eftersom det kommer info där på söndagar kl. 15 om var och när vi kommer att träffas under kommande vecka. Den planerade tiden är ungefär 2,5 timmar, men man kan stanna kvar längre om man vill.

Detta blir tillfällen att umgås, lära känna nya människor och det kommer bli aktiviteter och andakt. Under andakterna kommer vi bygga ”Vardagskyrka” genom att dela livet, be och få tillfälle att växa i vår relation med Jesus och varandra.

Under juli samarbetar vi även med Neighbourhood och deras sommarsatsning, därför kommer vi träffas ytterligare en gång och vi hakar på deras aktiviteter i Araby. Vi vill skapa denna mötesplats i syfte att främja integration mellan Arabyungdomar och våra ungdomar.

Så ha koll på vårt Instagramkonto för mer info om tiden och platsen vi träffas. Hoppas vi ses!