Välkommen på gemenskapshelg

När Ulriksbergskyrkan åker iväg blir det roligt, välkomnande, varmt, gott och andligt. Vi vill inte missa dig och vi hoppas att du inte vill missa oss. Helgen 1-3 oktober är du välkommen med på gemenskapshelg Tillsammans på Nyhem. Vi tror att vi tillsammans kommer få möta Gud, för första gången eller hundrade gången. Det kommer också finnas möjlighet till jazzcafe, slackline, hoppborgar, boule, fotboll, brännboll mm. Helgen startar på Nyhemsgården med kvällsmat kl. 19:00 fredag den 1 oktober och avslutas med lunch på söndag.

För alla
Vi vill att denna helg är för alla. Medlemmar och vänner. Unga och gamla. Vi vill att alla ska ha möjlighet och råd att följa med. Vi kommer i samband med söndagens avslutningsgudstjänst att ge möjlighet att hjälpas åt med den verkliga kostnaden. Några kan betala mer, några mindre. Precis som det var i den första församlingen för 2000 år sedan. Vackert och viktigt.

På Nyhemsgården finns många sängplatser men önskar du bo i egen husvagn/husbil finns det gott om utrymme för det också.
Ange då detta i din anmälan i övrigt-texten.

Priser
Kostnaden för hela helgen är 300 kr per person, barn under 7 år ingen kostnad. En familj betalar max 1200 kr. Avgiften betalas i samband med anmälan. Ange Nyhem och ditt namn i samband med betalning. Är priset ett problem så kontakta kontoret.
Du betalar via
Kortterminalen i kyrkan
Bankgiro 802-8979
Swish 123-1800119

Sista anmälningsdagen är 22 augusti. Det vore roligt om just du ville följa med!