Församlingsmöten på annorlunda sätt i vår

Måndag 25/5, tisdag 26/5 och onsdag 27/5 är du hjärtligt välkommen att delta i samtalskväll/församlingsforum inför församlingsmötet torsdagen 28/5. Observera att det blir lite speciellt på grund av corona-restriktionerna. Du väljer ett av dessa tillfällen. För att vi ska ha koll på att vi inte samlas fler än vi får behöver du anmäla dig genom att skicka ett mail till kontoret@ulriksbergskyrkan.se och tala om vilket av tillfällena du är med på. Du hittar agenda på Ulrik, länk finns här

Följande gäller:

  • Inga beslut kommer att fattas måndag, tisdag eller onsdag.
  • Ingen diskussion kommer att kunna föras på torsdagen 28/5. Man kommer kunna ställa frågor via chatten, men samtalet är svårt att föra med många deltagare i ett digitalt möte.
  • Det betyder att alla samtal, all diskussion, måste ske i de möten som vi har måndag-onsdag. Vi kommer sedan att sammanfatta dessa i torsdagens möte.

Vi kommer att ha församlingsmötet på torsdagen via plattformen Zoom.

Är du 70+ eller tillhör någon riskgrupp men ändå vill delta på en forumkväll kommer det finnas möjlighet att delta via Zoom på onsdagens samling. Du mailar i så fall till kontoret@ulriksbergskyrkan.se så får du en länk. Detta ger en möjlighet att höra presentationen men det kommer vara svårt att delta i diskussioner och samtal. 

Välkommen att delta!