Missa inte detta – församlingskickoff på hemmaplan!

 

LÖRDAG 29 AUG

Lördagen den 29 augusti kl.18 har vi en Gemenskapskväll tillsammans men i mindre skala och på flera platser. Du har möjlighet att antingen bjuda hem några till dig eller bli hembjuden. Anmälan gör du via den här länken

Du kan anmäla dig fram till torsdag 27 augusti. Därefter får du besked om vem du ska åka hem till eller vilka som kommer hem till dig.

 

SÖNDAG 30 AUG

Gudstjänster

På söndagen den 30 augusti fortsätter vi med Gudstjänster i kyrkan. För att så många som möjligt ska kunna vara med finns det 6 tillfällen att välja mellan. Pelle Hörnmark predikar och temat är ”Samma stad, samma människor, samma budskap men en ny tid”. Sång och musik varierar.

08:30 ”Minns du sången” med Dan-Inge Olsson
10:00 ”Minns du sången” med Dan-Inge Olsson
11:30 Nina Bergljung med team (denna gudstjänst streamas)
13:00 Nina Bergljung med team (simultantolkning till farsi och engelska)
18:00 Celebration-teamet
19:30 Celebration-teamet (simultantolkning till engelska)

Du behöver anmäla dig till vilken Gudstjänst du vill gå på. Det gör du via länken här, eller genom att ringa kontoret 0470-711371. Först till kvarn! På de fyra första gudstjänsterna finns möjlighet att sitta i tältet utanför kyrkan och följa med på gudstjänsten via skärm. Till det behövs ingen anmälan.

 

Barnfestival

Kl. 11:00-14:00 har vi en barnfestival med drop-in. Festivalen är utomhus utanför kyrkan.
Ingen anmälan behövs. Biljetter köps på plats och kostar 40 kr per barn. I biljettpriset ingår korv, popcorn, glass, hoppborg samt inträde till Cirkus Mie och Kylskåpsradion.

 

Ungdomar

Klockan 15:00 är alla ungdomar välkomna på Dodgeball-turnering på kyrkans parkering. Hamburgare och läsk finns att köpa för 20 kr från klockan 14:15. Ingen anmälan.

Kom och var med på en härlig helg!