DET FINNS HOPP 21-22 april

Sebastian Stakset är en känd rappare som varit aktiv i gruppen Kartellen. Han var en av Sveriges mest omtalade kriminella innan han fick uppleva Jesus. Nu reser han runt i Sverige med ett team för att berätta om sina erfarenheter och spela sin musik med målet att inge hopp och framtidstro. Helgen 21-22 april kl 19 kommer han med sitt team till Fortnox Arena i Växjö. Eventet är helt kostnadsfritt. Varmt välkommen!

”Kanske har du aldrig haft en erfarenhet med Gud. Kanske har du aldrig riktigt trott att det är något för dig. Vi är många som kände likadant. Som växte upp utan varken tro eller hopp. Men det var alltid något på insidan som saknades. Ett tomrum i hjärtat. Ångest, rädsla, fruktan, bitterhet, besvikelse och ensamhet var vana följeslagare i våra trasiga liv. Vissa av oss hade bra fasader, andra var fallfärdiga till både det yttre och inre. Men en sak hade vi alla gemensamt. Vi levde med smärta, en ekande tomhet som gjorde livet till en ganska grå och dyster tillvaro. Och vi trodde att det aldrig skulle förändras.

En dag så sprang vi rakt in i armarna på Gud. Och det förvandlade våra liv. Totalt. Sorgen vändes till glädje. Hatet förvandlades till kärlek. Mörkret blev till ljus. Det finns hopp för dig!”

Sebastian Stakset med flera

Sebastian Stakset sommarpratade i P1 2022. Det handlade mycket om förlåtelse, om besöket i Ukraina och om vänskapen med Einár.

Lyssna på Sebastian Stakset sommarprat i P1. 

 

Hur du än känner dig på insidan, i vilken situation du än befinner dig i, finns det en väg till frihet.