Coronasmitta

Det har nog inte gått någon förbi att vi just nu lever med en Corona-pandemi. Den påverkar oss alla på olika sätt. Vi i Ulriksbergskyrkan försöker göra det bästa vi kan av rådande situation. På söndagar kl. 10:00 sänder vi våra gudstjänster via Zoom, se mer information här. På TBN Nordic hittar du också våra tidigare gudstjänster som du kan ta del av när det passar dig. Du kan också följa oss på våra sociala medier, Facebook eller Instagram, där du når oss om du söker på Ulriksbergskyrkan. Söndagar kl. 18:00 träffas vi för bön och lovsång i kyrkan. Är du symptomfri och inte tillhör någon riskgrupp är du hjärtligt välkommen att vara med.

Vi vet att gemenskapen är viktig och därför försöker vi ordna träffar utomhus, anpassat efter rådande omständigheter. Håll utkik på hemsidan och i våra sociala medier med info om när och var dessa träffar är.

Vår vardagskyrka (hemgrupper) pågår som vanligt. Är du inte med i någon vardagskyrkegrupp men vill vara med i en är du välkommen att höra av dig till hemgrupp@ulriksbergskyrkan.se

Känner du dig ensam eller av annan anledning har ett behov av att samtala med någon så finns vi här för dig och vill gärna prata med dig. Tveka inte att höra av dig till samtal@ulriksbergskyrkan.se eller ring 0470-711371.

Vi ser fram emot att kunna träffas igen så småningom till gudstjänst och andra samlingar. Till dess vill vi att du tar hand om dig och dom du har runt omkring dig, ring gärna ett extra samtal, skicka ett sms eller gå en promenad tillsammans med någon och var församling där du är. Fortsätt också att: