Barn & familj

Vi tycker att det ska vara roligt att gå till kyrkan! Därför är det viktigt att de barn som kommer till våra samlingar känner sig trygga och hemma. ”Om barnen mår bra – mår föräldrarna bra!”

Vi strävar efter att erbjuda roliga, stimulerande och spännande aktiviteter samtidigt som vi vill berätta om Gud på ett sätt som barnen kan förstå och ta till sig. Genom att vara Jesu ögon, öron, händer och knä kan vi dela med oss av det bästa vi vet – omsorg, trygghet och kärlek från Gud. Här är ingen viktigare än någon annan – alla har lika värde.

Trots rådande pandemi, så har vi möjlighet att erbjuda Onsdagsdraget, Fredagsdraget och Deluxe, om än i lite annorlunda format. Mer info går att läsa nedan!

Vi sänder Deluxe på Youtube, sök på Ulriksbergskyrkan Deluxe. Här finns också några familjeandakter ni kan ha hemma – material hittar du här!

Om du har några frågor kontakta gärna vår barn- och familjepastor Anette Eidenskog på e-post eller telefon 070-882 82 60!

Deluxe – söndagsskola

Barnen har en egen gudstjänst ”Deluxe” som nu sänds på Youtube. Det släpps ett nytt avsnitt varje söndag kl. 10:00, sök på Ulriksbergskyrkan Deluxe.

Från den termin du fyller 4 år är du välkommen med i en av våra Deluxegrupper. I gruppen samtalar vi om Bibeln och livet med Jesus. Vi ber, pysslar, leker, ritar och mycket mer. Nästan varje söndag börjar vi med en gemensam storsamling. Ofta delar vi sedan upp oss mot slutet i våra respektive grupper.

Minilux 0 till 4 år (med förälder)
Rubinen 4 till 5 år
Smaragden f-klass till åk 1
Safiren åk 2 till 3
Diamanten åk 4 till 6

Draget onsdagar – förskoleklass till åk 4
Fredagsdraget 18-19.30 åk 5 till 6

Draget – onsdagar

Draget är för dig som går i förskoleklass upp till fyran. Vi träffas varannan onsdag med uppstart den 31 mars kl. 18:00-19.30. Under vårterminen kommer vi vara utomhus med alla grupper. Denna terminen delas grupperna in utifrån ålder. Du behöver anmäla ditt barn och det gör du på följande länk senast 29 mars.
Anmälan Draget

Fredagsdraget

De äldre barnen som går i femman och sexan träffas på fredagar istället kl 18-19.30. Det finns ett kul schema för varje termin.

Kontakta Anette Eidenskog för mer information!

Deltagaruppgifter

Om ditt barn är deltagare i någon av våra aktiviteter är det viktigt att du som förälder fyller i detta formulär och skickar in till oss.

Läger

Varje år erbjuder vi möjlighet att följa med på barnläger. En del läger gör vi tillsammans med andra församlingar genom föreningen KSSB-ung

Kristen Förskola

Ulriksbergskyrkan är med i Växjö Kristna Råd (VKR) som driver fyra förskolor med kristen profil på olika platser i Växjö. Är du intresserad av att veta mer kan du läsa mer på Kristen Förskolas hemsida.