Välkommen med på gemenskapsdagen!

Lördag den 31 augusti kommer vi att åka till Kungsporten i Huskvarna. Kaffe serveras där från kl 9.30 och programmet startar kl 10.00. Dagen kommer sedan varvas med mat, fika, gemenskap, aktiviteter och samlingar (parallella samlingar för barn/ungdom) och avslutas med ett kvällsmöte. 21.00 går hemfärden mot Växjö.

Fredag 30 augusti är alla välkomna att starta helgen i Ulriksbergskyrkan med lovsångsgudstjänsten Celebration, mingel från 19:00. Söndagen 1 sep avslutas helgen med kyrkkaffe från 15:00 och Gudstjänst med start kl. 16:00. aug

Anmälan senast 18 aug

Du behöver anmäla dig till lördagen i Kungsporten. Du kan anmäla dig via blankett här eller blankett på kyrktorget. Vi behöver din anmälan för att kunna planera för mat, transporter etc. Din betalning är bekräftelse på anmälan.

Kostnad
Kostnad för lördagen är 500 kr per vuxen och 250 för barn (5-11 år). Barn upp till 4 år medföljer utan kostnad. Maxpris för familj är 1750 kr. Priserna inkluderar mat (fm-fika, lunch, em-fika och kvällsmat på lördagen) samt övriga omkostnader för t ex lokal.

Betalning
Betala via bankgiro 802-8979 eller via kortterminalen i kyrkan. Du kan även swisha till 123-1800119. OBS! Glöm inte ange ”Kungsporten” + ditt namn. Alla som har möjlighet betalar fullt pris. Har du inte möjlighet att betala fullt pris, betalar du det du kan. Alla betalar något.

Samåkning
Det kommer finnas möjlighet för dig som vill att åka buss tur och retur från UBK till en kostnad av 200 kr per person. Är du intresserad av detta är det viktigt att du kryssar för detta i din anmälan. Vill du åka buss behöver vi din anmälan senast 30 juli. Det kommer även finnas möjlighet till samåkning med bil, då betalar du i så fall för resan till din chaufför.

Välkommen med på en härlig dag tillsammans!

 

Läs om allt som är på gång >

Se hela kalendern >