Gullbranna2012_web

Ulriksbergskyrkan (UBK) är en samling människor som delar en gemensam tro på Jesus. Våra liv är inte perfekta, men vi längtar efter och upplever att våra liv förändras tillsammans med Jesus och varandra. Vi vill växa i vår tro och som människor genom att leva våra liv i gemenskap, hjälpa varandra och de vi möter i vår vardag.

Vem som helst är välkommen hit, oberoende av bakgrund, frågor, tvivel och problem. Vår församling är till för dig som letar efter en gemenskap, en djupare mening med livet eller bara är nyfiken på vad kristen tro är. Vi hoppas att du kommer att uppleva att Ulriksbergskyrkan är en plats där vem som helst kan söka och hitta en tro på en verklig Gud tillsammans med andra människor.

Välkommen!