Celebrate Recovery – Ledardag

CR Ledardag

Varmt välkomna till Ulriksbergskyrkan, Växjö den 13/4 på en spännande och lärorik ledardag om medberoende och utbrändhet både som något man brottas med,  men också hur vi som ledare ska undvika det, i relation till våra deltagare i stegstudiegrupper och CR möten. Det kommer också finns möjlighet att dela erfarenheter med varandra.

09.30           Drop-in fika och mingel

10.30           Carina Tidholm föreläser om medberoende och utbrändhet samt i relation med ledarskap

12.00           Lunch

13.00           Workshop i blandade grupper ifrån olika delar i landet där vi arbetar vidare med frågor

från fm samt gemensamma beröringspunkter i vårt CR arbete.

14.30           Fika

15.00           Knyta ihop dagen

Anmäler dig gör du på denna sida senast den 7/4, skriv i anmälan om du önskar specialkost eller har mat allergier. Kostnad för ledardagen inkl. fika och lunch är 200:- som sätts in på Ubk swish 123-180 01 19, märk med CR ledardag, Namn och CR-ort.

Efter att ni anmält er och betalt med Swish skickas en bekräftelse.

Anmälningsavgift återbetalas inte.

Om du har frågor så kontakta oss på celebraterecovery@ulriksbergskyrkan.se