25-26 Aug Gemeskapshelg 2018 Gullbranna

Banner_gemenskapshelg 150

Dag att anmäla sig till årets Gemenskapshelg som i år, som vanligt, går av stapeln i Gullbranna.

Vi vill att alla som vill vara en del av Ulriksbergskyrkan kommer. Alla är välkomna oavsett ekonomiska resurser.

Broschyr med mer uppgifter avseende kostnader och andra detaljer finns i kyrkan, eller läs den här

Anmälningstiden har gått ut.

Anmälning görs via er betalning, en betalning per person, senast den 12 Aug

Betalningsinformation:

Begränsat antal platser

Först till kvarn… Vänligen respektera sista anmälningsdatum – efter den 12 augusti tas inga fler anmälningar emot.

Anmälan

Det är viktigt att du anmäler dig om du vill följa med. Vi tar helst emot din anmälan via hemsidan, men anmälningstalongen kan också användas.  Vi behöver din anmälan för att kunna planera boende, mat etc. Din betalning utgör bekräftelse på anmälan.

Betala via bankgiro 802-8979 eller swisha till 123-180 01 19. OBS: Glöm inte ange ”Gullbranna” + ditt namn på din inbetalning. Vänligen gör en betalning/anmälan per person.

Avgift: Betala det du kan!

Vad helgen kostar Ulriksbergskyrkan ser du nedan. Du kan dela upp din betalning på flera inbetalningar. Du som har möjlighet får gärna betala en extra gåva för att täcka alla kostnader. Alla betalar något. Har du inte möjlighet att betala fullt pris, betalar du så mycket du kan.

Priser inklusive alla måltider Rum/stuga Egen husvagn Logement
Vuxen lör-sön 685 kr 515 kr
Barn (4-12 år) lör-sön 435 kr 390 kr
Ungdom (13-19 år)   fre-sön                     (inkl resekostnad, boende på golv) 690 kr

Resekostnader Tänk på att dela kostnaden med din chaufför!

Vill du resa redan på fredagen? Kontakta Gullbrannagården, boka och betala den extra natten direkt till gården, samt meddela kontoret@ulriksbergskyrkan.se

Har du frågor? Kontakta oss på tel 0470-71 13 71 eller kontoret@ulriksbergskyrkan.se