Sön 28/1 Steg in i församlingen

Banner_Steg in i församlingen_janu-18 150 bred

Är du nyfiken på vår församling?

Två gånger per termin har vi i Ulriksbergskyrkan en samling, ”Steg i i församlingen” där en av våra pastorer berättar vad vår församling står för och vad vi vill.

Nu, söndagen den 28/1, direkt efter Gudstjänsten, är det dags. Har du funderingar på att gå med i vår församling eller är du bara nyfiken och vill veta mer om Ulriksbergskyrkan är detta ett perfekt tillfälle för dig.

Vi kommer att berätta om vår vision, vårt fokus, våra olika verksamheter, hur du på vår hemsida hittar mer information om oss samt hur du kan kan bli en del av vår gemenskap.

Vi kommer också att berätta hur du, med dina förutsättningar, kan bli mer lik Jesus genom att  utvecklas i din gudsrelation och i din tjänst för Gud.

Givetvis kan du också ställa de frågor du tycker är viktiga för dig, inga frågor är för dumma.